Forside Kalender Antenner Stationsteknik Software Diplomer Kontakt
Contest Resultater Information
Mere information om aktiviteterne i DCA finder du her og de forskellige emner finder du i menuen foroven på siderne.
Vi håber du finder noget spændende indhold og hvis du har forslag eller rettelser er du meget velkommen til at sende en mail.


             
Updated 26. juli 2014

Kære venner

Så er vi efterhånden kommet os over vores slukørethed efter sidste rejsningsforsøg af masten for snart en uge siden…Vi måtte dulme sorgen med at køre en lille "VHF" Contest fra hønsehuset i sidste week-end og med sølle 163 QSO´er i loggen, kunne vi snart konstatere at vi da vist hellere måtte få gang i endnu et genrejsningsforsøg, så vi i en fart kunne komme til at køre noget ordentlig Contest igen…

Ole´s ellers udmærkede krankontakt holder sommerferie - og det gør iøvrigt de fleste man kunne komme i tanke om at ringe til….MEN…( der er så dejligt ude på landet ... ) en lokal vognmand fra nærliggende Skovby lovede mig forleden at han ville komme forbi og se om det var en opgave han måske kunne løfte - Han kom dog ikke og gentagne forsøg på at få kontakt med ham gav ingen pote, så ham havde jeg faktisk afskrevet, ligesom alle de andre….INDTIL i morges, hvor min telefon pludselig ringede, mens jeg lå og drømte om store signaler på 7 MHz - Han stod ude på min gårdsplads på vej et andet sted hen….

Han siger; " Hvor er den dér mast du snakkede om ? "
- og jeg; " Den ligger lige heromme på marken, Lad os gå om og kigge på den"
Han: " Jamen, det ser da ikke så svært ud - Hvornår skal vi klare det ? "
Jeg: " Ja, jeg skal jo lige have fat i lidt mandskab og ha´en pris og samlet lidt penge ind, og sådan…og vi skal også ha´monteret dén dér mega store antenne, som står dernede i bunden af marken -Hvad med engang sidst i næste uge ? "
Han: " Kan du ikke lige flytte de dér haveborde, så prøver vi lige og se om jeg kan tage den nu"
Jeg: " Øhhh, jeg skal lige ha´min pyjamas af og finde en nøgle"
Han: OK

- og som sagt, så gjort…1000 kr + moms i timen. Han og jeg satte den op på 40 min. incl. udretning af bunden, så den kunne passe ned på fundamentet. - Han ringer til mig i aften om hvornår han kan stoppe forbi med en kurv, så vi kan få sat 40 m Yagi´en op…

Stand By ! Vi får MEGET snart brug for monteringsmandskab. Stand By

73 fra Stjær 

Amatørradiostationen OZ5E er bygget op af private radioamatører gennem mange år. Radiostationen arbejder aktivt for at opnå en bred deltagelse af danske radioamatører i de forskellige contests som jævnligt afholdes. Dette har ført til starten på Danish Contest Academy hvor alle interesserede er velkommen til at deltage i de mange forskellige gøremål som spænder fra radio-operatører til elektronik-teknikere og antennebyggere. Du er velkommen til at kontakte webmaster!.   Unikke besøg: