Forside Kalender Antenner Stationsteknik Software Diplomer Kontakt
Contest Resultater Information
Mere information om aktiviteterne i DCA finder du her og de forskellige emner finder du i menuen foroven på siderne.
Vi håber du finder noget spændende indhold og hvis du har forslag eller rettelser er du meget velkommen til at sende en mail.


             

Radio Contester

Tips og Trix samt andre nyttige informationer om contester.       Se her hvad de skriver på WiKipedia omkring RadioSport.


Hvad er 3830 Score Submittal Forms?

Det er en Claimed Score Reflector - det vil sige at du kan taste dine resultater ind med det samme efter du har kørt en test og derefter bliver de samlet i en gruppe sammen med andre resultater.

Du har nu mulighed for at gå ind på f.eks. www.DXWATCH.com eller www.PILEUP.ru hvor du kan sammenligne dine resultater med alle de andre som har indtastet resultater for den samme test.

Normalt kan man ikke se resultaterne før de er gennemgået af arrangørerne som så offentliggør dem. Der kan ofte gå meget lang tid inden de endelige resultater foreligger, men med 3830 kan du få en fornemmelse for din placering.

Der er rigtig mange amatører som indtaster deres resultater og det er helt spændende at se om disse foreløbige resultater så passer med de endelige resultater når de foreligger.

Hjemmesiden er, her i marts 2013, blevet opdateret med et helt nyt design, mange flere muligheder samt en mere moderne brugerflade.Hvad er en Contest reflektor?

En contestreflektor er en mail-reflektor som videresender e-mail omkring contester til en række tilmeldte modtagere.

Der findes en reflektor som hedder "OZ-Contest" hvor man kan tilmelde sig og derved modtager alle de mails som sendes ud til denne reflektor. Når man er tilmeldt kan man også selv afsende mail som vil blive reflekteret ud til alle de tilmeldte.

OZ-Contest reflektoren bliver flittigt benyttet til at udsende rapporter om dansk deltagelse i diverse tester samt til andre oplysninger som omhandler tester. Nogle gange kommer der også oplysninger om DX-peditioner.

Tilmeld dig den danske reflektor ved at gå ind på hjemmesiden (med engelsk sprog):
http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/oz-contest


Har du spørgsmål omkring contester er du velkommen til at sende en mail. Så vil jeg prøve at finde nogle kompetente svar  
 

Amatørradiostationen OZ5E er bygget op af private radioamatører gennem mange år. Radiostationen arbejder aktivt for at opnå en bred deltagelse af danske radioamatører i de forskellige contests som jævnligt afholdes. Dette har ført til starten på Danish Contest Academy hvor alle interesserede er velkommen til at deltage i de mange forskellige gøremål som spænder fra radio-operatører til elektronik-teknikere og antennebyggere. Du er velkommen til at kontakte webmaster!.   Unikke besøg: