Kategorier
Invitationer

CQ WPX CW

29 – 30 maj 2021
DCA deltager i denne contest i kategorien Multi-2 og du er velkommen til at deltage på holdet (Tilmelding til OZ1ETA). Det kan du gøre enten ved at komme til Hønsehuset i Stjær eller du kan deltage REMOTE gennem din internetforbindelse.

Med REMOTE forbindelsen kan du styre en FLEX 6700 radio med efterfølgende 1kW PA-trin samt det nye antenne-switch system som giver adgang til alle de forskellige antenner. For mere udførlig info omkring REMOTE kontrol kan du kontakte Andrew OZ1XJ eller Niels Bo OZ1ETA.

Kom og vær med til en aktiv weekend !

Kategorier
Invitationer

ARI International DX 2021

Hej alle

Niels Bo, OZ1ETA og undertegnede har snakket om at deltage i denne contest ARI-DX den 1. til 2. maj i år. Som Multi/Multi operatører.
Det er en multi mode contest CW-SSB og RTTY på 80-10 meter.
Men vi vil gerne være nogle flere operatører til den contest.

We accept the Covid19 rules. Some are operate remote and some from the Henhouse. We just have done 2 contest with remote operators to learn about the setup.

Vy 73 de OZ1JUX@OZ1JUX.DK – Kim

Kategorier
Invitationer

Russian DX Contest

1200 UTC 20 March – 1159 UTC 21 March 2021

Så sker der igen noget i Hønsehuset i Stjær!!
OZ5E deltager selvfølgelig i ”Russer-testen” og du er velkommen til at være med på holdet.

Vi deltager som MO2T (Multi Operator 2 Transmitters) og da Mixed mode er obligatorisk i denne kategori, vil vi have 2 stationer aktive både på CW og Phone.

Det primære formål med denne test, vil være at hygge os omkring Verdens Bedste Hobby. Vi prøver ikke at slå nogen rekorder i år (den har OZ5E i øvrigt i forvejen, sat i 2011) så der er plads til operatører på alle niveauer.

Alle er velkomne til at kigge forbi og køre nogle QSOer til loggen.

I disse Corona tider forventer vi at man er testet inden man kommer og der må max være 5 i shacket af gangen. Hvis du på forhånd ved hvornår du vil komme, så drop en mail til undertegnede, så laver jeg en plan, for at undgå trængsel i shacket.

Vel mødt!!
73 de OZ1ISY Søren skris@mail.dk

Kategorier
Invitationer

IG-RY WW RTTY CONTEST 2021

I like to invite you for the first IG-RY WW RTTY Contest who take place on 2th full week-end in April .(10/11.04.2021 )the contest will take  30 hours. 
More infos about on :
www.igry.webs.com/ig-ry-ww-contest

see you all on the screen and enjoy 73 LX1ER