Kategorier
Activity

Sommerferien i Hønsehuset

(På flugt fra arbejdet)

Jeg var i Hønsehuset for at køre Volta RTTY contesten som starten på min sommerferie.
Da den var færdig vil jeg lige kørelidt FT8 måske lidt SSB hvis der var noget som jeg manglede.
Men som jeg sidder der efter testen ringer telefonen det var en af disponenterne der ikke kunne få regnestykket til at gå op om mandagen. Og hvem er den første og bedste at ringe til MIG.
Men jeg sagde nej første gang det kunne jeg ikke, han ringede igen med en ny plan nej anden gang.
Også tredje gang han ringede var det et nej.
Så var planen lagt. Dog havde jeg snakket med Andrew om der ikke var noget der skulle laves nu da jeg havde ferie. Så vil jeg køre frem og tilbage de dage hvor Andrew var der. Men da en af disponenterne skal forbi hver dag hvor jeg bor. Så dur det ikke at have bilen holdende udenfor.
Jeg havde set på DXcluster, at der blev spottet nogle polske calls med 1921PS og med 100PS.
Dette måtte undersøges og det blev det. Disse special calls var til 2 forskellige Awards. Der blev sat et filter op på DXsummit med disse calls 27 forskellige ialt.
Dog var der et lille men til den ene Award da tæller de stationer som er i den kun tæller engang hvor enten de er kørt på 160 meter Phone, CW, RTTY eller Digimodes som FT8 eller PSK. Og der var også et specielt point system Stationer med 1921PS talte 15 point dem var der 6 styk af og de andre 20 talte 5 point.

Så efterhånden som de blev kørt blev de slettet fra filteret. Og man behøver kun at få 60 point for at gøre sig fortjent til en Award og som kan downloads direkte fra deres hjemmeside når de har uploade deres log dertil sker typisk 1 gang i døgnet. Og når måneden er slut Så vil den som ligger på første pladsen i hver klasse blive belønnet. Og det er kun her i maj måned disse special calls er i luften Max point man kan opnå er 190 pointTil den anden Award som er meget nemmere at få fat i kræver det kun 3 QSO’er enten på samme bånd forskellige modes eller 3 forskellige bånd. Men det gik jo lidt sport i det fra at have erhverve sig Awarden til at jagte call’et på andre bånd og modes. Og her vil de 10 stationer som ligger i top 10 komme med i en udtrækningen om en Diplom.

Vy 73 de OZ1JUX Kim
http://oz1jux.dk